AANBOD

Samen met je partner

Samen met je partner leren masseren is een nieuwe impuls voor jullie relatie. Een verdieping waardoor er meer intimiteit ontstaat. Tijdens de workshop zorg ik voor een veilige bedding waarin jullie elkaar leren masseren. Ervaring is niet nodig. Jullie masseren elkaar beurtelings en ik begeleid jullie. Tip: veel koppels combineren deze workshop met een weekendje Deventer! Vraag naar de mogelijkheden.

Subtitle

Ervaringen van anderen

Ik vond het bijzonder waardevol om te ervaren. De zachtheid, de verbinding, de liefde alles stroomde, zowel in mij als bij de vrouwen om me heen.

Ilona

We hebben bij Lieneke een introductiecursus voor stellen gedaan. We hadden nog weinig ervaring met tantra. De ervaring was zeer mooi en waardevol. Spannend maar al snel gaf ze ons een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid. Goed aangepast aan onze wensen en ervaring. Het was een prachtige, diepgaande ervaring en hopelijk het begin van een langere reis. Nogmaals bedankt!!

Barend en Leonie

Wij hebben een zéér prettige en open minded massage reis gehad. Zéér fijne vrouw ontmoet, die veel van het leven gezien heeft. Dit kwam duidelijk terug in de beleving van onze ‘reis’. Deze vrouw is een prettige aanrader!!

Marco en Edith

Voor ons was de tantramassage workshop bij Lieneke een heerlijke ervaring om te vertragen, aanwezig te zijn, en op een speelse manier verder te ontdekken in ontvangen en geven, mannelijke en vrouwelijke energie, de elementen, alsook concreet de yoni en lingam.  Een mooie ervaring onder professionele begeleiding en inspirerend voor elk liefdeskoppel. En dat heerlijk dicht bij huis. We komen graag nog een keer.

Margot en Hans