Mijn coaching is gericht om jou weer in contact te brengen met de kwetsbare lagen in jouw. In intimiteitscoaching gaan we stap voor stap kijken hoe je intimiteit ervaart, waar je tegenaan loopt en wat jou tegenhoudt om werkelijke intimiteit met jezelf en/of een ander te beleven. De drie kernwoorden van dit proces zijn waarnemen, benoemen en transformeren.
Intimiteitscoaching bestaat uit meerdere sessies.

Met een Tantrische massage wordt ruimte gemaakt waar blokkades zijn opgebouwd zodat jouw levensenergie weer gaat stromen. Deze massage is een verbindende zachte Tantrische massage. Hierbij ervaar je hoe het is om met zoveel aandacht aangeraakt te worden. Bij een tantra massage kan het gehele lichaam gemasseerd worden met speciale aandacht voor je hart en bekkengebied.

Is Tantra helemaal nieuw voor jou? Wil je ervaren wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze ontdekkingsreis. In een sessie van drie uur neem ik je mee, in een warme en veilige sfeer. Tijdens de sessie breng ik je uit je hoofd en in verbinding met je lijf en mag je voelen wat aanraking met jou doet.