Video

Slider

Progress Bar

Meditation
40%
Teaching
60%
Inspiration
80%

Counters

0%
Inspiration
0%
Teaching
0
Yoga Teachers
0
support Groups
0
Special Events

Promo

Finding Your Own Inner Place

Join Now!

Testimonials

Voor ons was de tantramassage workshop bij Lieneke een heerlijke ervaring om te vertragen, aanwezig te zijn, en op een speelse manier verder te ontdekken in ontvangen en geven, mannelijke en vrouwelijke energie, de elementen, alsook concreet de yoni en lingam.  Een mooie ervaring onder professionele begeleiding en inspirerend voor elk liefdeskoppel. En dat heerlijk dicht bij huis. We komen graag nog een keer.

Margot en Hans

Wij hebben een zéér prettige en open minded massage reis gehad. Zéér fijne vrouw ontmoet, die veel van het leven gezien heeft. Dit kwam duidelijk terug in de beleving van onze ‘reis’. Deze vrouw is een prettige aanrader!!

Marco en Edith

We hebben bij Lieneke een introductiecursus voor stellen gedaan. We hadden nog weinig ervaring met tantra. De ervaring was zeer mooi en waardevol. Spannend maar al snel gaf ze ons een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid. Goed aangepast aan onze wensen en ervaring. Het was een prachtige, diepgaande ervaring en hopelijk het begin van een langere reis. Nogmaals bedankt!!

Barend en Leonie

Map