Tantra ontdekken: van boek naar podcast en dan …?

Steeds vaker krijg ik vrouwen in mijn praktijk en workshops die al een podcast hebben geluisterd over Tantra. Vervolgens een online training volgen over Tantra, bijvoorbeeld Tantra voor beginners of het Valleiorgasme. En dan komt de vraag: hoe nu verder Tantra ontdekken?

Ben jij ook een Podcast luisteraar en/of heb jij ook een online training gevolgd? En wil je weten welke vervolgstap je kunt maken? Lees dan verder.

Mijn Tantra ontdekkingstocht

Ik had allereerst een boek gekocht over tantra. Dat boek heb ik in een paar dagen helemaal verslonden. Het boek van Margot Anand, Tantra een weg naar intimiteit en extase. Podcast bestond nog niet en internet was er wel maar lang niet zo interactief als nu. Online Tantra beleven zou nog twee decennia duren.

Via een vriendin kreeg ik een flyer en ik heb de stoute schoenen aan getrokken en ben gestart met een Tantra workshop. Daarna heb ik een jaar lang lessen gevolgd bij een Tantra leraar. Later volgden vele retraites en trainingen.

De overeenkomst tussen de manier waarop ik Tantra heb ontdekt (lezen) en nu(podcast en online) is denk ik de veiligheid. Zowel een boek lezen en een podcast luisteren kun je thuis doen, vooral in eigen sfeer en tempo. Ook een online training kun je in je eigen omgeving volgen.

Wat is jou volgende stap?

Dan komt er een moment dat je verder wil dan luisteren, lezen en voor een scherm zitten. Het echt beleven met andere mensen is dan een mooie stap. Er worden veel workshops georganiseerd. Kijk wat bij jou past. Wil je naar een gemengde groep of kies je voor een vrouwen workshop? Het is altijd mogelijk om vooraf contact te leggen met de persoon die de workshop geeft zodat je goed kunt vragen naar de opzet van de workshop (wel of geen bloot, op welke manier wordt er omgegaan met grenzen etc).

Groep of individueel?

Voel ook goed wat bij jou past. Wil je in een grote groep of juist een kleinere groep. Ik heb wel in groepen met meer dan 40 vrouwen gezeten en ook in een groep met 6 vrouwen. Vind je een groep een te grote stap dan kun je kijken naar een individueel traject.

Bij mij kun je terecht voor beide. Een individueel traject kan in verschillende vormen. Neem gerust contact op voor een oriënterend gesprek. info@lienekepostema.nl

Een kennismakingsdag (groep van 12 vrouwen) vindt weer plaats op zondag  27-10-2024

https://hipsy.nl/event/47964-kennismaken-met-tantra-tantra-voor-vrouwen

Een jaartraject start in januari 2025

https://hipsy.nl/event/45224-jaartraining-tantra-voor-vrouwen-2025