Privacy Verklaring

Bij het geven van workshop en/of sessies verwerk ik persoonsgegevens van je. Met deze privacyverklaring informeer ik je over de manier waarop ik met je persoonsgegevens zorgvuldig om ga. Door gebruik te maken van mijn website geef je aan mijn privacy beleid te accepteren.

De persoonsgegevens worden verwerkt door Lieneke Postema, +31623315745, info@lienekepostema.nl

Als je je aanmeldt voor een workshop en/of sessie geef je mij bepaalde persoonsgegevens. Dit gebeurt via een e-mail, via de website of via de ticketshop of nieuwsbrief. Ook kan het zijn dat ik telefonisch of op andere wijze persoonsgegevens van je ontvang. De gegevens die ik vraag heb ik nodig om een workshop en/of sessie te kunnen geven.

Hier vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik verwerk: voor- en achternaam en adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Bij bepaalde gegevens moet ik me houden aan de wettelijke bewaarplichten.

Je persoonsgegevens worden verwerkt zodat ik workshops en/of sessies kan verzorgen en / of te voldoen aan een wettelijke verplichting zoals bijvoorbeeld richting de belastingdienst (denk aan facturen bewaren). Jouw gegevens kunnen in beperkte mate worden verstrekt aan derden. Denk hierbij aan een boekhouder of iemand die samen met mij een workshop en/of sessie verzorgt.

Mocht je ergens ontevreden over zijn, wil je dan contact met me opnemen. Ik neem je reactie serieus en ga er graag met je over in gesprek. Ik volg hierin de ethische gedragscode van TantraWijzer.nl

Deze privacyverklaring is gemaakt op 15 augustus 2023 en kan door mij worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd.

Vragen over deze privacyverklaring kun je sturen naar Lieneke Postema via

info@lienekepostema.nl