AANBOD

Aanbod

Subtitle

Ervaringen van anderen

Lieneke weet een fijne, veilige sfeer te creëren. Elke keer weer verrast ze me met fijne oefeningen die zorgen dat ik beter mijn lichaam kan voelen.

Rita

Het vrouwen tantraweekend dat Lieneke leidde, heb ik ervaren als een warm bad, waar alles wat er was er ook écht mocht zijn; Een heerlijke en helende onderdompeling in mezelf en in verbinding met alle andere mooie vrouwen.

Ingrid

Ik vond het bijzonder waardevol om te ervaren. De zachtheid, de verbinding, de liefde alles stroomde, zowel in mij als bij de vrouwen om me heen.

Ilona

De kennismaking met tantra dag voor vrouwen was een warme en zachte ontmoeting met mezelf en mijn lichte en donkere kant. Het was een zeer toegankelijke in een hele veilige bedding van een groep gelijkgestemde vrouwen.

Ursula

Voor mij een eerste keer. Ik had eigenlijk geen idee wat me te wachten stond toen ik naar Deventer afreisde. Maar wat heb ik genoten, van de Tantrische oefeningen, de prachtige muziek, het dansen,  het zingen, het mocht er allemaal zijn.

Maria

Bij Lieneke heb ik ervaren dat sprookjes bestaan..
Ik ben zo dankbaar dat ik een vrouw heb gevonden die mij kan helpen los te laten. Zo fijn, een leraar te hebben die mij helpt echt vrouw te zijn.

Martine

Ik dank jou voor de mooie opbouw in dit vierluik, de veilige setting die je creëerde, de prachtige aankleding van de ruimte, de zorgvuldigheid in alle details en de prachtige muziek. En natuurlijk jouw professionele kennis, jouw warmte en empathie en vooral ook de humor! Spiritualiteit op een aardse manier!

Bertine

Ik heb me van het begin af aan op mijn gemak gevoeld bij jou, je bent geaard, krachtig, duidelijk en liefdevol. Doordat je zelf ook open en eerlijk deelt over jouw leven, kom je als gelijkwaardig over en heel toegankelijk.

Nicole

Wat ik zelf echt heel prettig vind is dat Lieneke heel open aanwezig is en zichzelf ook inbrengt en laat zien. Dat geeft een gevoel van gelijkwaardigheid en bevordert voor mij in belangrijke mate ook de onderlinge band van Zusterschap.

Mirjam