Tantra massage

Een Tantrische massage is een massage waarbij jij aangeraakt wordt in volledige aandacht en aanwezigheid. Het is een energetische massage vanuit het hart waarbij ook de seksuele energie aandacht krijgt. Het doel van een Tantrische massage is om de ontvanger in een energetische stroom te brengen.  Het effect is vaak een gevoel van aanwezigheid, stromen van energie en in verbinding met je hart en bekken.

Wanneer past een massage voor jou?
Wat brengt het jou:
Hoe verloopt een sessie:

Bij aankomst beginnen we met een kopje thee en maken we kennis met elkaar. Als Tantra helemaal nieuw voor je is vertel ik iets over Tantra en de massage in de Tantrische traditie.

Daarna volgt een gesprek over jouw intentie voor deze massage en stemmen we de grenzen en wensen goed af. Vervolgens starten we met een korte meditatie met aansluitend een ritueel waar jouw vrouwelijkheid wordt geëerd.  Dan volgt de massage met vooraf afgesproken welk accent de massage krijgt:  *bekkenmassage, **psoasrelease of ***yoni healing. 

Een massage kan bloot worden ontvangen of je houdt een slipje aan.

Na afloop heb je de ruimte om na te genieten  en rustig  bij te komen.

Prijs

Bijdrage is € 150,00
Intake, meditatie en massage is totaal 2 uur

Locatie

Binnensingel 6, 7411 PM Deventer

Een massage  kan worden aangevuld met één van onderstaande behandelingen.

* Bekkenmassage

De basis van de vrouwelijke energie ligt in ons bekken. Vanuit daar stroomt de levensenergie door ons hele lijf. Maar dat bekken is ook gelijk de plek waar wij vrouwen onverwerkte emoties vasthouden. Als dat gebeurt, blokkeert de levensenergie. Dan lijkt het niet meer te stromen.

Bekkenmassage helpt deze blokkades los te maken en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrijuit stroomt.

** Psoas release

Diep in ons lichaam ligt de psoas, het spierweefsel in de heupen dat de verbinding vormt tussen boven- en onderlichaam. De psoas reageert instinctief als we onrust, onveiligheid en stress ervaren. Dit uit zich o.a. in heup-, rug-, en buikklachten. Niet voor niets wordt de psoas de zetel van onze ziel genoemd; de plek waar onze emotie worden opgeslagen.

Door de diepe aanraking kunnen vastgezette gevoelens en emoties in beweging komen bewust doorvoeld worden. Ze kunnen dan transformeren in hun essentie. Woede in compassie en vitale energie, angst in moed, verdriet in liefde, onrust in ontspanning en beklemming in vrijheid.

*** Yoni healing - de armouring

Yoni is een tantrische term voor de vagina, baarmoeder en cervix. Een vertaling is Heilige Tempel.

De Yoni is de plek van waaruit nieuw leven geboren wordt, creatieve ideeën ontstaan en waar onze kracht zit. Maar ook de plek waar veel spanning en armour (letterlijk : harnas) kan zitten. Met een vrije en zachte Yoni leef je vanuit diepe verbinding met je vrouwelijke wijsheid en intuïtie, in verbinding met je hart en innerlijke wijsheid.

Door de diepe aanraking kunnen vastgezette gevoelens en emoties in beweging komen bewust doorvoeld worden. Ze kunnen dan transformeren in hun essentie. Woede in compassie en vitale energie, angst in moed, verdriet in liefde, onrust in ontspanning en beklemming in vrijheid.